Bruidsfotografie

Jouw mooiste momenten voor altijd vastgelegd


Een trouwdag is één van de meest bijzondere dagen uit jullie leven. Een dag waar de liefde centraal staat, een dag waar je dierbare vrienden en familie bij elkaar zijn. Deze dag wil je natuurlijk vastleggen om steeds weer opnieuw te kunnen beleven. Hier werk ik graag aan mee. Mijn doel met een trouwreportage is om jullie op foto’s vast te leggen zoals jullie zijn. Niet te geposeerd, maar lekker ontspannen. Een impressie van alle dingen op de dag en foto’s van details,

denk aan de mooie details van je pak of jurk.. de auto, het boeket, de prachtige versiering. Wanneer ik een trouwerij fotografeer doe ik altijd mijn best om zo min mogelijk op te vallen en spontane momenten vast te leggen, zoals de blik die de bruidegom geeft wanneer de bruid naar binnen loopt, emotie van familieleden en het speelse van een kind. Geen trouwerij is hetzelfde. Jouw dag is uniek!
 

Trouwalbums

Bij een mooie trouwreportage hoort ook een prachtig album


Een trouwalbum is een van de tastbare herinneringen aan jullie trouwdag. Daarom maak ik met alle liefde en zorg een trouwalbum voor jullie. Ik bied drie soorten albums aan. En je kan uit twee maten kiezen 20x20cm of 30x30cm. De albums zijn voorzien van 20spreads, dit betekent dat er 40pagina's zijn.

Wat ik graag in de albums over wil laten komen is dat de foto's voor zichzelf spreken. Zo wil ik een gevoel overbrengen, een herbeleving van de dag. Ik houd van een rustige stijl.