Newborn & Zwangerschapsfotografie

De blijde verwachting van een kleine


Wie is dat kleine mensje dat in je buik groeit, hoe zal hij/zij eruit zien? Wat zal haar karaktertje zijn? Zo vol verwachting en verwondering.

Een zwangerschap fotografeer ik bijna altijd op locatie. Het mooiste vind ik om gebruik te maken van daglicht. Foto’s maken in de natuur met bijvoorbeeld een dromerige zonsondergang. Maar het kan ook thuis in een persoonlijke sfeer. Of in een melkbad met prachtige bloemen om je heen. Het kan allemaal. Het mooiste is om je zwangerschap voor de 35 weken vast te leggen.

Een newborn fotoshoot is altijd binnen 14 dagen na de geboorte. De newbornshoot kan bij mij in mijn newbornstudio maar kan ook bij jullie thuis. Dit kan ook bij het reserveren van de shoot tot op het laatste moment nog bepaald worden. Dit omdat het natuurlijk afhangt van hoe jullie je voelen na de bevalling. Wanneer ik bij jullie thuis kom neem ik een groot deel van mijn spulletjes mee; kleedjes, kussentjes, mandjes en (haar)bandjes. Wat ik mee zal nemen zullen vaak lichte en natuurlijke kleuren zijn. Het liefste maak ik gebruik van natuurlijk licht. Voor de zekerheid neem ik altijd mijn softbox/lamp mee, mocht er te weinig licht zijn.
 

Newborn of Lifestyle

Het allerbelangrijkste is een gevoel van veiligheid


Mocht je liever wat rustiger aan doen, dan is een lifestyle shoot een aanrader. De leeftijd van de pasgeborene maakt dan niet uit. Ik kom bij jullie thuis en zal dan een sfeer reportage maken van jullie als gezin, momentjes die er zijn, bijvoorbeeld het lekker in bad doen, de knuffel van broer(s) en/of zusje(s) aan hun nieuwe broer of zusje.

Mocht je een newbornshoot willen doen is het handig dit voor de geboorte al te plannen. Bij een lifestyle shoot is dit niet nodig, maar dit kan natuurlijk altijd. Uiteraard weet je nooit wanneer de geboortedag is maar ik houd in mijn agenda er rekening mee. Wanneer jullie kindje er is kunnen we de fotoshoot definitief plannen.