jouw trouwdag

Een dag waar de liefde centraal staat

jullie trouwdag is

één van de meest bijzondere dagen uit jullie leven.

Een dag waar de liefde centraal staat, een dag waar je dierbare vrienden en familie bij elkaar zijn. Deze dag wil je natuurlijk vastleggen om steeds weer opnieuw te kunnen beleven. Hier werk ik graag aan mee! Mijn doel met een trouwreportage is om jullie  dag vast te leggen zoals jullie zijn. Niet te geposeerd, maar lekker ontspannen.  Ongemerkt zal ik de dag fotograferen. Tijdens de locatie shoot zal ik de regie ietsje meer in handen nemen, ik zal jullie wat aanwijzingen / tips geven maar dit is volledig op een ontspannen manier. Het is belangrijk dat jullie van de dag genieten en dat de shoot ook een soort van rust momentje kan zijn in de dag. Kortom; een impressie van alle dingen op de dag met oog voor details; Denk aan de mooie details van je pak of jurk.. de auto, het boeket, de prachtige versiering, blik die de bruidegom geeft wanneer de bruid naar binnen loopt, emotie van familieleden en het speelse van een kind.

Geen trouwerij is hetzelfde. Jouw dag is uniek!

trouwfotografie

Tarieven

Loveshoot 
175,-

1 tot 1,5 uur fotografie
_
Minimaal 30 in hoge resolutie
bewerkte foto’s geleverd in
een online Gallery
_
Binnen 1 week in een online
Gallery een preview
_
Levertijd 1 maanden

Trouwfotografie 1
vanaf 950,-

Kennismakingsgesprek
_
6 uur aaneengesloten fotografie
_
Binnen 1 week in een online Gallery
een preview
_
Levertijd 2 maanden
_
Minimaal 200 in hoge resolutie bewerkte foto’s geleverd op een luxe houten USB
_

Klein linnen sfeer album

Trouwfotografie 2
vanaf 1195,-

Kennismakingsgesprek
_
8 uur aaneengesloten fotografie
_
Binnen 1 week in een online Gallery een preview
_
Levertijd 2 maanden
_
Minimaal 300 in hoge resolutie bewerkte foto’s geleverd op een luxe houten USB
_

Klein linnen sfeer album

 

Trouwvideografie 
vanaf 700,-

Kennismakingsgesprek
_
8 uur aaneengesloten videografie
_
Levertijd 2 maanden
_
trouwfilm van 3-5 minuten
geleverd op een luxe houten
USB bij de trouwfotografie

 

BELANGRIJK :

  • Tarieven zijn inclusief BTW. Mocht de shoot in Assen plaatsvinden dan hoef je geen reiskosten te betalen. Woon je buiten Assen? Dan  breng ik € 0,25 cent per kilometer in rekening.
  • De foto’s die ik tijdens de shoot maak, kan ik ook gebruiken voor mijn website blogs of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dit uiteraard graag bij het boeken van de shoot.
  • Bij Bruiloften geldt een aanbetaling van 25% om de datum vast te laten leggen
  • Bij Trouwfotografie Pakket 2 kan je uren bijboeken. Per uur betaal je 75 euro extra ( tot maximaal 14 uur )
  • Trouwvideografie is alleen te boeken in combinatie met trouwfotografie
  • Zie mijn Algemene Voorwaarden voor verdere details.

 

Mocht je trouwen en wil je een loveshoot  willen boeken om bijvoorbeeld deze foto’s te kunnen gebruiken voor jullie trouwkaart. Dan kan dit natuurlijk! Wanneer je één van de trouw pakketen kiest bij mij krijg je 50 euro korting op de love shoot.

Bij een mooie trouwreportage hoort 

een prachtig trouwalbum.

Een trouwalbum is een van de tastbare herinneringen aan jullie trouwdag. Daarom maak ik met alle liefde en zorg een trouwalbum voor jullie. Wat ik graag in de albums over wil laten komen is dat de foto’s voor zichzelf spreken. Zo wil ik een gevoel overbrengen, een herbeleving van jullie prachtige dag. Er zijn verschillende opties om jullie herinneringen voor altijd vast te laten leggen. Als jullie hier meer over willen weten dan kunnen jullie me gerust een berichtje sturen. Ik zal jullie dan een digitale brochure toesturen met alle informatie over de verschillende opties voor een trouwalbum.

Stuur me een bericht

Willen jullie graag meer informatie en mijn beschikbaarheid weten? Vul dan het contact formulier in met jullie datum en vertel gerust over jullie bruiloftsplannen. Ik ontmoet jullie graag om kennis te maken en te luisteren naar jullie plannen en meer van mijn werk te laten zien. Het kennismakingsgesprek is een vrijblijvend gesprek om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen. 

Zoek je een fotograaf voor alleen een gedeelte van de dag? En dus niet een volledige reportage? Stuur me dan ook gerust een berichtje via het contact formulier.