previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Bruiloft Fotografie & Film

natuurlijk en ongedwongen

Jullie trouwdag is één van de meest bijzondere dagen uit jullie leven.
Een dag waar de liefde centraal staat, een dag waar jullie dierbare vrienden en familie bij elkaar zijn.

Deze dag wil je natuurlijk vastleggen om steeds weer opnieuw te kunnen beleven. Hier werk ik graag aan mee!

Mijn doel met een trouwreportage is om jullie dag vast te leggen zoals jullie zijn. Niet te geposeerd, maar lekker ontspannen. Ik probeer zo ongemerkt mogelijk jullie dag te fotograferen. Tijdens de locatieshoot zal ik de regie iets meer in handen nemen, ik zal jullie wat aanwijzingen/tips geven maar dit is volledig op een ontspannen manier. Het is belangrijk dat jullie van de dag genieten en dat de shoot ook een rustmomentje kan zijn in de dag.

Kortom; een impressie van alle dingen op de dag met oog voor details; Denk aan de mooie details van je pak of jurk.. de auto, het boeket, de prachtige versiering, de blik van de bruidegom wanneer de bruid naar binnen loopt bij de ceremonie of kerkdienst, emotie van familieleden en het speelse van een kind. Geen trouwerij is hetzelfde.

Wat ik zelf onwijs leuk vind is dat mijn man mee kan als videograaf, waardoor ik jullie ‘the full package’ kan aanbieden. Ik ben ervan overtuigd dat videografie ook van toegevoegde waarde is. Het kan jullie dag vastleggen in een onwijs pure vorm. We zijn als duo erg op elkaar ingespeeld, we hoeven elkaar maar een blik te geven en we weten wat we bedoelen. Daarbij kunnen we splitsen zodat we op twee plekken tegelijk kunnen zijn. Ik ben vaak bij het klaarmaken van de bruid, hier maak ik dan foto- en filmbeelden van en Sjoerd doet bij de bruidegom hetzelfde.
Doordat we dit volledig samen doen kunnen we jullie één geheel aanbieden qua fotoreportage en de trouwfilm.

Trouwfotografie & film combinatie

Houd jij ook zo van pure en natuurlijke beelden?

Van tevoren

Graag plan ik met jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kan ik meer van mijn werk laten zien en kan ik luisteren naar jullie verhaal en wensen. Naar aanleiding van dit gesprek stuur ik jullie een vrijblijvende offerte op maat. Voorafgaand aan jullie dag zullen we nog contact hebben om concreet alles te bespreken.

Gedurende de dag

De tijd dat ik bij jullie trouwdag aanwezig ben probeer ik zo onopvallend mogelijk te zijn, ik zal op jullie dag de emoties, sfeer en details op foto vastleggen. En niet te vergeten foto’s van de shoot van jullie samen! De tip die ik altijd mee geef is om voor de fotoshoot in ieder geval 1,5 uur te rekenen. Zo hebben we de tijd om mooie foto’s van jullie samen te maken en kan de fotoshoot ook een ontspannen moment zijn in de dag.

Na afloop

Na jullie dag gaat voor mij het uitzoekwerk en het bewerken van de foto’s beginnen. Ik stuur jullie binnen 1 week na jullie trouwdag een preview van de dag. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld mooi met de foto’s pronken bij familie en vrienden. Binnen 2 maanden krijgen jullie de rest van de door mij geselecteerde en bewerkte foto’s geleverd op de manier zoals we van tevoren samen hebben afgesproken.

Tarief

natuurlijk en ongedwongen

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf om jullie bruiloft op natuurlijke, pure en ongedwongen wijze vast te legen? Stuur me dan een berichtje!

Je kunt al een trouwerij boeken

vanaf 995,-

Wauw wij zijn echt aan het nagenieten. Wat een prachtige foto’s! Zo mooi en puur. Dit heb je echt mooi gedaan! 

Fijn dat jij ook onze dag wilde vastleggen!

Laif Fotografie

Assen
Drenthe, NL

info@laiffotografie.nl

Let's get in touch