jouw mooiste momenten

voor altijd vastgelegd

als moeder van twee

weet ik als geen ander dat de tijd veel te snel gaat.

Een mooi moment om hier bij stil te staan. Het moment vast te leggen zoals hij nu is. En deze foto’s van jullie op te hangen in huis of juist te geven aan Opa & Oma of andere familie leden. Ik maak graag foto’s van jullie als gezin / familie zoals jullie zijn, Lekker ongedwongen en op een speelse manier. Dit doe ik met alle liefde bij jullie thuis of op locatie. De locatie mogen jullie zelf uitkiezen. Mochten jullie hierbij tips of ideeën willen dan help ik jullie hier uiteraard met alle liefde mee.

gezin & familie fotografiE

Tarieven

Gezin & Familie

 175,-

1,5 tot 2 uur fotografie
_
Minimaal 30 in hoge resolutie bewerkte foto’s geleverd in een online Gallery
_
Binnen 1 week in een online Gallery een preview
_
Levertijd 1 maand

BELANGRIJK :

  • Tarieven zijn inclusief BTW. Mocht de shoot in Assen plaatsvinden dan hoef je geen reiskosten te betalen. Woon je buiten Assen? Dan breng ik € 0,25 cent per kilometer in rekening.
  • De foto’s die ik tijdens de shoot maak, kan ik ook gebruiken voor mijn website blogs of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dit uiteraard graag bij het boeken van de shoot.
  • Zie mijn Algemene Voorwaarden voor verdere details.

Stuur me een bericht

Willen jullie graag meer informatie en mijn beschikbaarheid weten?