Newborn & zwangerschapsfotografie

De blijde verwachting
van een kleine

Wie is dat kleine mensje dat 

in je buik groeit.

Hoe zal hij/zij eruit zien?

Wat zal hem/haar karaktertje zijn? Zo vol verwachting en verwondering. 
Hoe cliché het ook klinkt, het is zeker waar., Het gaat allemaal zo snel. Rede genoeg om deze mooie momenten vast te laten leggen.

Een zwangerschap fotografeer ik bijna altijd op locatie. Het mooiste vind ik om gebruik te maken van daglicht. Foto’s maken in de natuur met bijvoorbeeld een dromerige zonsondergang. Of thuis in een persoonlijke sfeer. Het kan allemaal. Het mooiste is om je zwangerschap voor de 35 weken vast te leggen. Zo heb je al mooi een ronde buik maar is het hopelijk allemaal nog wel te doen voor jullie.

Verder fotografeer ik ook met alle liefde jullie Newborn in een Newborn Lifestyle shoot. Het kindje staat centraal. Een Newborn Lifestyle shoot is niet een gestylde shoot. De keuze hiervoor is omdat ik denk dat een Newborn Lifestyle shoot een stuk persoonlijker is. Ik leg het moment af zoals hij is. De leeftijd van de pasgeborene maakt niet uit, wel wordt shoot net na de kraamweek geboekt. Ik kom dan bij jullie thuis en zal dan een sfeer reportage maken van jullie als gezin en de momentjes die er zijn. Ik leg de shoot zo puur mogelijk vast.

De Newborn Lifestyle shoot kan het beste plaatsvinden in de eerste maand na de geboorte, Maar dit is zeker geen must. Mochten jullie het later willen inplannen dan kan dit natuurlijk ook.

Newborn & zwangerschap

Tarieven

Zwangerschap

175,-

1,5 tot 2 uur fotografie
_
Minimaal 30 in hoge resolutie bewerkte foto’s geleverd in een online Gallery
_
Binnen 1 week in een online Gallery een preview
_
Levertijd 1 maanden

Newborn Lifestyle

175,-

1,5 tot 2 uur fotografie
_
Minimaal 30 in hoge resolutie bewerkte foto’s geleverd in een online Gallery
_
Binnen 1 week in een online Gallery een preview
_
Levertijd 1 maanden

Combinatie Zwangerschap & Newborn lifestyle

295,-

Zwangerschap en Newborn Lifestyle zoals hiernaast benoemd
foto’s worden in een online Gallery geleverd, na alle twee de shoots op een Luxe houten USB geleverd

Gratis mini album cadeau met foto’s van de zwangerschap en newborn Sessie. Het album word volledig door mij samengesteld

BELANGRIJK :

  • Tarieven zijn inclusief BTW. Mocht de shoot in Assen plaatsvinden dan hoef je geen reiskosten te betalen. Woon je buiten Assen? Dan breng ik € 0,25 cent per kilometer in rekening.
  • De foto’s die ik tijdens de shoot maak, kan ik ook gebruiken voor mijn website blogs of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dit uiteraard graag bij het boeken van de shoot.
  • Zie mijn Algemene Voorwaarden voor verdere details.

Stuur me een bericht

Willen jullie graag meer informatie en mijn beschikbaarheid weten?