Anna Visser

natuurlijk en ongedwongen

Mijn naam is Anna, het gezicht achter Laif Fotografie. Ik woon in Assen samen met mijn leuke, lieve en creatieve man Sjoerd. We hebben drie prachtige dochters; Sera, Zoë en Isa en een ondeugend klein hondje genaamd Mojo. Ik kan genieten van een goede cappuccino, een thee-avond met vriendinnen, lange niets hoevende zomeravonden, op pad gaan met onze veelste kleine gepimpte retro caravan uit de jaren 60 en natuurlijk ‘last but not least’ fotografie!

Creativiteit tot uiting brengen vind ik super om te doen, daarom ben ik ook dankbaar dat ik dit mag doen door mijn fotografie heen. Na jaren in de kraamzorg te hebben gewerkt als kraamverzorgster en daarna deels in de fotografie en deels als Barista, heb ik in 2016 besloten om me volledig te gaan focussen op fotografie. Enorm spannend toen maar onwijs blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als een natuurlijke – pure – ongedwongen stijl. Ik heb een passie voor Trouwerijen, Families, Zwangerschap en Newborn fotografie. Kortom, de liefde vieren en de connecties tussen mensen in het leven vind ik onwijs mooi om vast te leggen.

Spreekt mijn werk jou aan? Stuur me dan vooral even een berichtje, ik hoor graag van je!

Volg mij @laiffotografie

Laif Fotografie

Assen
Drenthe, NL

info@laiffotografie.nl

Let's get in touch