Over mij

laif fotografie

Mijn naam is Anna,

Ik ben getrouwd met een hele leuke, lieve en creatieve man. We hebben samen twee prachtige dochters en een ondeugend klein hondje. Creativiteit tot uiting brengen is wat ik het liefste doe en zo ben ik ook super dankbaar dat ik dit mag doen door mijn fotografie heen. Na jaren in de kraamzorg te hebben gewerkt en daarna als Barista, heb ik het roer omgegooid en ben ik me volledig gaan focussen op fotografie. Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als puur, fris en licht. Ik heb een passie voor trouwerijenzwangerschap en newborn fotografie. Kortom, de liefde vieren in het leven vind ik onwijs mooi.

Anna Visser
De toevoeging die het in het leven geeft

Als twee mensen de keuze voor elkaar maken.

De volle verwachting bij een zwangerschap en de tedere prilheid van een baby. Allemaal verbonden in de liefde. Mijn doel is in elke sessie dit gevoel over te brengen. Op mijn website vind je meer informatie over Bruiloft & LiefdeZwanger & Newborn, Kind & Familie en Zakelijk Portret fotografie. Uiteraard doe ik ook andere reportages, je kan me dus altijd mailen met vragen. In mijn Portfolio en op Social Media kun je mijn recente werk bekijken. Veel liefs.

Volg mij op social media