zakelijk & professionele

Portretfoto’s voor een succesvol zakendoen

wil jij een 

goede portretfoto van jezelf? 

Dan doe ik dit uiteraard graag voor je! Ik kan me voorstellen dat het wat ongemakkelijk voelt om alleen op de foto te gaan, maar maak je geen zorgen. Stiekem heeft iedereen dat volgens mij wel. We maken er gewoon wat moois van op een gezellige ongedwongen manier.

Wil je zakelijk foto’s van jou voor je eigen bedrijf dan vind ik dit erg leuk om te doen. Vaak vullen deze twee elkaar ook aan. Denk aan foto’s van je producten en / of sfeer hiervan en aan foto’s van jezelf terwijl je bezig bent voor je eigen onderneming. In deze shoot probeer ik jou en je werk zo goed mogelijk op de foto te zetten op manier hoe jij wilt dat jou bedrijf uitstraalt. Wil je hier wat meer informatie over weten dan kan je me altijd een mailtje sturen of bellen. Let’s meet.

Newborn & zwangerschap

Tarieven

Portret

125,-

1 uur fotografie
_
Minimaal 10 in hoge resolutie bewerkte foto’s geleverd in een online Gallery
_
Binnen 1 week in een online Gallery een preview
_
Levertijd 1 maand

Zakelijk portret

175,-

2 uur fotografie
_
Minimaal 30 in hoge resolutie bewerkte foto’s geleverd in een online Gallery
_
Binnen 1 week in een online Gallery een preview
_
Levertijd 1 maand

BELANGRIJK :

  • Tarieven zijn inclusief BTW. Mocht de shoot in Assen plaatsvinden dan hoef je geen reiskosten te betalen. Woon je buiten Assen? Dan breng ik € 0,25 cent per kilometer in rekening.
  • De foto’s die ik tijdens de shoot maak, kan ik ook gebruiken voor mijn website blogs of sociale media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dit uiteraard graag bij het boeken van de shoot.
  • Zie mijn Algemene Voorwaarden voor verdere details.

Stuur me een bericht

Heb je nog vragen over de shoot, andere zakelijke vragen of wil je informatie over mijn beschikbaarheid? Stuur via het onderstaande formulier een bericht.